PARTNERS

GCR STONE - Spécialiste de la pierre de parement reconstituée en Belgique

GCR Stone is gevestigd in Gembloux en is gespecialiseerd in steenstrips.

Dankzij een bijzonder uitgebreide catalogus, producten van topkwaliteit en een zeer professionele klantendienst, is GCR Stone erin geslaagd om zich te positioneren als dé aanbieder bij uitstek op de Belgische markt van gevelstenen en steenstrips in kunststeen.

Website GCR Stone

Georges de Cock de Rameyen : +32 (0) 471 27 16 91

 Spécialiste du crépi

Porbel-Isocrepi is een betrouwbare en professionele onderneming met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van gevelisolatie, het aanbrengen van pleisterlagen en steenstrips op een warmte-isolerende ondergrond van geëxpandeerd polystyreen (EPS). Voor uw project zijn wij dé oplossing voor het isoleren, pleisteren en plaatsen van de steenstrips van GCR Stone.

Website Iso crépi

Web en SEO

UPartner Consulting is uw unieke partner voor alles wat u nodig hebt op het gebied van internet en communicatie: van het ontwerpen van uw website tot het opstellen van uw teksten of persberichten en WEB en SEO Expert.

Website UPartner Consulting

Brilot Michael : +32 (0) 495 16 70 46

Sols Concepts verzamelt alle mogelijke oplossingen voor de renovatie van vloeren onder één dak, van beton tot marmer en andere bekledingen.

Website Sols concepts

François Boudlet : +32 (0) 478 31 61 89

Rénovation et traitement des sols en béton

Passion Béton renoveert uw betonnen vloeren door ze te kleuren en te polijsten met diamant, en met behulp van technieken die uw vloer een tweede leven geven.

Website Passion béton

Olivier Desmet : +32 (0) 490 56 62 63

Rénovation de sols en marbre et en pierre

Emotion Pierres renoveert en verzorgt hoogwaardige vloeren, zoals vloeren van marmer, blauwsteen en zandsteen.

Website émotion pierres

François Boudlet : +32 (0) 478 31 61 89

Partenaire GCR STONE - Architectes Metris

Steenstrips worden steeds populairder als alternatief.

Telkens als klanten ernaar vragen, of als wij het product zelf voorstellen voor hun nieuwe woning en/of in het kader van een renovatie, verwijzen wij naar GCR Stone in Gembloux.

Website Metris Architectes

Nicolas Joly : +32 (0)497 68 74 26

 

Porbel-Isodomo staat voor een organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in de gevelisolatie (crepi en steenstrips op EPS isolatie) gedreven door vakmanschap en betrouwbaarheidmet capaciteit voor snelle realisatie van alle bedrijfsprocessen. Voor uw project zijn wij de oplossing voor de isolatie, het plaatsen van crepi en /of stenen van GCR Stone.

Website Iso domo

Al meer dan een jaar bestellen wij al onze stenen bij GCR Stone. We waren op zoek naar een service die beantwoordt aan al onze behoeften, en vooral naar een partner die oor heeft voor wat wij nodig hebben.

Wij eisen de allerbeste kwaliteit voor onze stenen, want je hebt stenen en stenen op de markt.

De uitgebreide keuze en de prijs-kwaliteitverhouding zijn precies wat wij zochten, met snelle levertijden en levering op werf.

Jora George : +32 (0) 484 59 59 36

Ze hebben vertrouwen in ons