Kunststeentegel

Kunststeentegel

EEN ALTERNATIEF VOOR STEEN

VOOR EEN SUBLIEME VLOER

ECONOMISCH

De snelheid waarmee kunststeentegels kunnen worden gelegd zorgt voor een aanzienlijke tijdwinst en dat komt uw eindfactuur alleen maar ten goede.

Bovendien is de aankoopprijs gewoonlijk een beetje lager.

DUURZAAM

Onze kunststeentegels zijn van topkwaliteit en door hun weerstand tegen weersinvloeden gaan ze buitengewoon lang mee.

Door de specifieke kenmerken van kunststeen is het zowel voor buiten als voor binnen een logisch alternatief voor natuursteen, met op de koop toe tal van voordelen.

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN

Het aanbod buiten- en binnentegels biedt oneindig veel mogelijkheden.

Opteer voor kunststeen voor de buitenbekleding van uw woning of de afwerking van uw interieur, voor uw terras, inkom, keuken en dergelijke. Verkrijgbaar in alle stijlen, voor grotere en kleinere oppervlakken.

Revolution Slider Error: Slider with alias dalle not found.

Maybe you mean: 'home' or 'slider2'

Kunststeentegel?

Hij mag dan nog niet zo bekend zijn, de komende jaren wil hij op onze muren en gevels een prominente plaats veroveren.

sur nos murs et façades ces prochaines années. En wel om volgende redenen:

1.

Geïnspireerd door de natuur

Het plaatsen gebeurt met kwaliteitsvolle natuurlijke materialen, wat voldoet aan de verwachtingen van de consument die een ecologisch verantwoorde oplossing zoekt.

2.

Tijd- en geldwinst

Hij zorgt voor een aanzienlijke tijdwinst bij de plaatsing. Dit verkort niet alleen de bouwtermijn maar drukt tevens de totale kosten.

3.

Het alternatief voor natuursteen

Kunststeen is een waardig alternatief voor natuursteen en is bijzonder veelzijdig toepasbaar.

4.

Een catalogus met oneindig veel mogelijkheden

Het gamma is bijzonder uitgebreid en er is keuze uit tal van verschillende modellen. Afhankelijk van de mengeling die wordt gebruikt om hem samen te stellen en de mallen waarin hij wordt vervaardigd, kan het uitzicht van de steen verschillen (diverse vormen, oppervlakken, texturen, kleuren en schakeringen).

Kunststeen of natuursteen: verschillen en parallellen

Perfecte imitatie

Deze vorstbestendige tegels kunnen doorgaans zowel binnen als buiten worden gelegd, als ze niet glad zijn. Ze kunnen er vrij gewoon uitzien (gladde vlakken, rechte randen) maar het uitzicht van de tegels kan ook volstrekt anders zijn: bv. grote oude tegels met afgesleten randen of legpatronen zoals Romeins verband, steenvoegen, enz. Voor elke referentie zijn er dan wel tot tien mallen. Daarbij komen nog meerdere formaten en kleuren.

Te zetten zoals tegels

De te bedekken oppervlakte moet met ongeveer 5% worden vermeerderd om rekening te houden met pastegels. Ook de algemene legrichting moet worden bepaald. Hieruit vloeien het start- en eindpunt (tegenover een uitgang) voort evenals de plaats waar de pastegels moeten komen (daar waar ze het minst opvallen) met behulp van een legpatroon. In de meeste gevallen wordt gewerkt volgens twee referentielijnen in de vorm van 2 koorden die haaks op elkaar worden gespannen. Maar als de muren goed recht zijn, belet niets vlak aan een van de muren of tegen een trap te starten. Tussen de verschillende tegels en rondom de vloer moet een voeg van 1 cm worden gelaten.

Waarom voor uw kunststeentegels GCR STONE contacteren?

Omdat wij uitsluitend in kunststeen zijn gespecialiseerd. In tegenstelling tot andere leveranciers die heel veel verschillende soorten tegels aanbieden, kunt u dankzij onze kennis van de kunststeenmarkt, bij ons terecht voor een ruimer assortiment en een betere prijs-kwaliteitsverhouding.

Ons tegelaanbod

Terrastegels

Door de vele voordelen die we eerder voor u op een rijtje hebben gezet, is kunststeen perfect om uw terras te bevloeren.

Buiten- of binnentegels

Voor een tuinpad, een deurdorpel of andere plaatsen buiten uw woning is kunststeen geknipt.

Randstenen en zwembadranden

De rand van uw zwembad is zeer belangrijk voor de veiligheid maar evenzeer voor de extra designtoets die uw woonplek erdoor krijgt. Randstenen in kunststeen zullen op uw verwachtingen inspelen.

Gevelstenen in kunststeen, ideaal voor al uw gevels en muren

De gereconstitueerde steen is bestand tegen vorst / dooi en hoge temperaturen.

Getest in het laboratorium, dus alle stenen zijn gegarandeerd tegen slecht weer en thermische schokken.

Elke steen heeft een technische fiche met verschillende nuttige informatie: naam, herkomst, samenstelling, uiterlijk, kleur, afmetingen, fysieke kenmerken (waterabsorptiecapaciteit en dichtheid) en tenslotte mechanische kenmerken (duurzaamheid, hechting, weerstand brand- en geluidsisolatie).

Producenten garanderen een levensduur van enkele tientallen jaren aan hun stenen (tussen 30 en 50 jaar).

Hun producten voldoen ook aan de vereisten en de geldende Europese regelgeving. Dit is gecertificeerd door externe organisaties die audits en controles uitvoeren bij onze leveranciers.

De steen integreert perfect met verschillende stijlen van architectuur (van hedendaagse huizen tot meer traditionele, via houten huizen) en is een echt decoratief product geworden.

Al onze stenen kunnen eenvoudig in elke kamer in uw huis worden verwerkt. Of het nu gaat om het bedekken van de muur van uw haard, een oppervlak in uw keuken of het aankleden van uw vloer, onze gevelstenen geven een verfijnde en moderne sfeer aan uw leefruimte.

Gevelstenen in kunststeen, ideaal voor al uw gevels en muren

Omdat gereconstitueerde steen gemaakt kan worden van elk agglomeraat van stenen, zijn de verliezen aan grondstoffen beperkt en de natuurlijke hulpbronnen behouden.

Bovendien zijn de materialen die worden gebruikt in de samenstelling 100% recyclebaar.

Het transport van deze stenen is ook geoptimaliseerd om de CO2-voetafdruk te verkleinen.

Dit alles maakt gereconstitueerde steen tot een ecologische keuze.

De methode van vervaardiging van de gereconstitueerde stenen geeft ze een constante dichtheid, evenals homogeniteit in vormen en kleuren. Dit maakt een eenvoudige steenimplementatie en ongeëvenaarde snelheid mogelijk: de gereconstitueerde steen kan op alle soorten schone steunen worden geplakt.

De kosten van plaatsing zijn daarom veel lager dan voor natuursteen bijvoorbeeld.

Gevelstenen in kunststeen, ideaal voor al uw gevels en muren

Niet-poreus en antislip, het kan buiten worden gebruikt (voor alle of een deel van de constructie) of binnen worden aangebracht, als een decoratief element op zich (openhaard, muur, trap, enz.).

Stel je voor dat je inrichting een fluitje van een cent is, dankzij een breed scala aan beschikbare stenen, maten, kleuren en texturen.

Wil u er graag meer over vernemen?

WE GEVEN U GRAAG
ADVIES

Uw naam (VERPLICHT)

Uw email (VERPLICHT)

Uw téléfoon (VERPLICHT)