Catalogus Gevelkunststeen en steenstrips

Dankzij de gevelbekleding met kunststeen van GCR Stone wordt uw droomhuis eindelijk werkelijkheid. U brengt niet alleen een fraaie toets aan in uw woning, maar verbetert bovendien de warmte- en geluidsisolatie, en dat zonder enig onderhoud en op een volledig ecologische wijze. De tijdloze charme van steen kent geen grenzen.

Nog een aantal troeven van onze kunststeen die u over de streep kunnen trekken:

  • Authentieke, fraaie uitstraling
  • Vernieuwend design
  • Hoogtechnologisch product
  • Ongeëvenaard vakmanschap
  • Superieure kwaliteit, want gecontroleerd en gecertificeerd door externe instanties
  • Eerstekeus grondstoffen van topkwaliteit

Een kleine tip voor een vlot verloop van uw bezoek

Neem contact op met Georges de Cock. Dan bent u zeker dat hij aanwezig is wanneer u langskomt! Hij gaat vaak een project ter plaatse bekijken of naar een bouwplaats… en de kans bestaat dus altijd dat hij niet aanwezig is in de winkel. Zo staat u zeker niet voor een gesloten deur en weet u meteen dat de heer de Cock uw project, als dit nuttig is, graag ter plaatse komt bekijken, om u te helpen bij het beoordelen van de algemene toestand. (Moet er isolatie worden voorzien? Is het verstandiger om crepi en kunststeen te combineren? en welke steen moet dan worden gekozen?)

pierre-reconstituee-prix-belgique-gcr-stone

pierre-reconstituee-prix-belgique-gcr-stone2

Kom de gevelstenen bekijken in onze showroom in Gembloux!

Het adres van de GCR Stone-showroom in Gembloux:

203, Chaussée de Charleroi in Gembloux. Kom gerust eens langs: wij zijn 7 dagen per week open.

Waarom komt u beter naar ons? U krijgt het beste advies en kunt de verschillende stenen aanraken!

Tijdens een bezoek aan de showroom kunt u de heer de Cock vertellen, wat u precies verwacht en kan hij u advies verlenen dat gebaseerd is op meerdere jaren ervaring.

Al meteen bij aankomst zult u zich op uw gemak voelen! Bij een lekker kopje koffie zal de heer de Cock uw project in alle eenvoud en met kennis van zaken met u bespreken. U zult tevens een idee krijgen van het aangeboden assortiment kunststeen, de verschillende vormen en kleuren waarin kunststeen verkrijgbaar is: het is de uitgelezen plek om te vergelijken, te bekijken, aan te raken… en alle vragen te stellen die bij u opkomen.

Kunststeen prijzen en prijsofferte

Hebt u een project? Wilt u graag een brochure, een prijsofferte of advies door echte deskundigen?

Georges en zijn team helpen u graag! Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u binnen 24 uur. De informatie is gratis en vrijblijvend, aarzel dus niet!

Uw naam (VERPLICHT)

Uw email (VERPLICHT)

Uw téléfoon (VERPLICHT)